Loading..



Schagen

Ontdek en beleef


pittoresk
Schagen

Op slechts een steenworp afstand van het centrum van Schagen bevindt zich Makado Centrum, waar meer dan 40 winkels onder één dak te vinden zijn. Het centrum is gemakkelijk bereikbaar via afslag 12 van de N245. Bij Makado kun je eenvoudig parkeren op een van de 500 gratis parkeerplaatsen op het dak.

WEKELIJKSE MARKT

1. De weekmarkt van Schagen

De weekmarkt is iedere donderdag van 9 -15 uur op het marktplein in Schagen. Of je nu komt voor boodschappen of gewoon om de sfeer te proeven, de Weekmarkt van Schagen biedt een onvergetelijke ervaring. Kom langs en laat je verrassen!

GEZELLIG STADSHART

2. Het bruisende plein bij de kerk

Het plein bij de kerk van Schagen is het levendige centrum van onze stad. Hier vind je gezellige cafés, unieke boetieks en levendige marktkraampjes, allemaal te midden van historische gebouwen. Geniet van lokale lekkernijen op de markt of ontspan op een terras met uitzicht op de kerk. Ontdek deze bijzondere plek en geniet van de charme van Schagen!

OUD-HOLLANDSE KLEDERDRACHT

3. Westfriese Folklore

Laat je tijdens de zomer betoveren door de kleurrijke Westfriese folklore, met traditionele klederdracht, muziek en dans. Ontdek de unieke charme van Schagen en beleef een onvergetelijke mix van cultuur en gezelligheid.

button icon
Gratis